Červená vína
Jsou naší chloubou, a tak k jejich výrobě přistupujeme s maximální pečlivostí a trpělivostí. Vykvašená vína jsou stáhnuty jako samotoky, které pak rok i více zrají ve francouzských dubových sudech. Po následném lahvování jsou láhve s vínem uskladněny ve spletitých katakombách archívu, kde zrají tzv. na láhvi.
Ve sklepě se k vínům nedostane denní světlo a celoročně se zde pohybuje teplota okolo 13 stupňů Celsia. Ta nejlepší červená vína se tak tedy dostávají na trh nejdříve po dvou letech a jsou určena na středně až dlouhodobou archivaci.
U nás můžete najít své oblíbené odrůdy i v několika ročnících.
Nejprodávanější
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína
Červená vína